Om sabo

SABO AS har siden 1970 vært en av landets ledende leverandører av navnemerkeprodukter. Vi holder til i trivelige lokaler i Trondheim sentrum, og er for tiden 5 heltidsansatte. Bedriften ble startet som en familiebedrift, og drives nå videre av andre generasjon.

sabo_strikket.jpg

 

Våre produkter

Vi leverer ulike typer navnebånd for merking av klær, etiketter til merking av eiendeler og vår egen patenterte Taggit til barn i barnehager, skoler og idrettslag, eldre i institusjoner, forsvaret og tekstilprodusenter. Kort sagt det du trenger - for sikkerhets skyld. For når mye er likt, kan det være vanskelig å se forskjell!

Til håndarbeidsbedrifter, eller til de som produserer på hobbybasis, kan vi levere vevde navneetiketter i små kvanta - til rimelige priser. Ønsker du din egen logo, ordner vi selvsagt det. Merk produktene dine - vis hvem du er!

Til helsesektoren tilbyr vi alt fra søsterur, nøkkelbånd og et stort utvalg av graverte skilt, til mer spesialiserte og fargeglade 3D-skilt, sakser og penneholdere. Det er viktig for helsepersonell at pasienter føler tillit, og hva er vel ikke mer grunnleggende for akkurat det enn at pasientene vet navnet på den man snakker med - spesielt i en situasjon som kan være sårbar og utrygg. Å vise hva man heter, er å vise respekt.


Strategi og målsetning

Vi har en langsiktig strategi, og tar mål av oss å yte den beste service for våre kunder. Vi ønsker å være en kompetent leverandør som det er enkelt og trivelig å samarbeide med. Vi vil gjøre vårt ytterste for alltid å tilby kvalitetsprodukter, være innovative og oppdatert på nye trender.


Samfunnsansvar

Samtidig som vi driver en forretning med et ønske om trygge arbeidsplasser og en grei fortjeneste, ønsker vi å være en pådriver til at vår felles naturarv, Moder Jord, behandles på en god måte. Som en konsekvens av dette er vår bedrift sertifisert som Miljøfyrtårn. Hva dette innebærer kan du lese mer om her.
Våre produkter er en god og rimelig måte å forsikre seg mot tap av eiendeler. Tenk bare på de mengder av klær som årlig legges igjen rundt om på alle barnehager og skoler i Norges land! Hvis vi så tar i betraktning at store deler av de klær vi kjøper i Norge er produsert i Østen eller andre steder i verden, og tenker på hvilken belastning all denne produksjonen (og transporten til Norge) utgjør for miljøet, er det klart at vi alle kan bidra til å spare miljøet for ytterligere belastning ved å senke vårt forbruk. Eller ta vare på det vi allerede har, om du vil. "Bruk og kast"-mentaliteten er kanskje en av de største truslene vi har for vårt miljø!?


Ditt bidrag

..... til å gjøre oss til en bedre leverandør eller samfunnsaktør, ville vi ha satt stor pris på. Har du ris/ros eller tips til forbedringer, hører vi gjerne fra deg. Vi tar gjerne i mot forespørsler hvis produktet du ser etter ikke finnes i nettbutikken. Det er engasjement som skaper utvikling!  Tilbakemelding pr. epost sendes til  trude@sabo.no

Last ned skjema